Gemstone Juwelen                

                               
 
                                
                                             
                                     Deze site is nog in aanbouw,maar je kunt al wel bestellen.
   
                                          
   

                                                                                                      

HomeWebshopMijn account

Retourneren

Heb je je bestelling ontvangen maar is het toch niet wat je had verwacht? Geen probleem. Vanaf het moment dat je bestelling is bezorgd heb je een zichttermijn van 14 dagen.
Stuur je artikel ongedragen, inclusief labels, in de originele verpakking retour.
Je wilt iets retour sturen? Meldt altijd een retour. Dit kan op 2 manieren:
- Heb je een klantaccount? Meldt een retour in Mijn account.
- Geen account? Meldt een retour via de mail aan: info@gemstonejuwelen.be
• Let op: Gebruikte, gedragen, beschadigde items of items die buiten de retour termijn worden verzonden nemen wij niet retour.
• De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
• Retouren in een normale envelop worden niet geaccepteerd. Tip: hergebruik de verpakking waarin het artikel is gestuurd.
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. ( Bij ) een gedeeltelijke retour van je bestelling worden de verzendkosten niet vergoed). De kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan gemstonejuwelen.be geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u je contact met ons opnemen via info@gemstonejuwelen.be of meldt je retour in Mijn account. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Webshop software: EasyWebshop.be