Gemstone Juwelen                

                               
 
                                
                                             
                                     Deze site is nog in aanbouw,maar je kunt al wel bestellen.
   
                                          
   

                                                                                                      

HomeWebshopMijn account

Webshop » Kinderjuwelen » Jongens juwelen

Jongens juwelen

  Stoere jongens sieraden voor stoere jongens vanaf 4 jaar tot en met 18 jaar, zeer uitgebreide collecties van verschillende soorten materialen en  maten. Ook jongens houden van sieraden, maar dan natuurlijk wel stoere armbandjes en kettingen.  Deze kindersieraden zijn eenvoudig en sterk, handgemaakt van verschillende soorten edelstenen.  
  Sieraden voor jongens moeten tegen een stootje kunnen. De armbandjes en kettingen voor stoere knullen zijn daarom extra stevig gemaakt. Het zijn eenvoudige ontwerpen in stoere kleuren als bruin, zwart en grijs en met de grootste zorg in elkaar gezet. Al deze producten zijn van natuurlijke en duurzame materialen.
  Jongens armbanden zijn verkrijgbaar in natuursteen, echt leer, RVS edelstaal en van 925 Sterling zilver, je kunt ze eenvoudig oppoetsen zodat het zilver weer gaat blinken.
  Sieraden voor jongens zijn een mooi cadeau te geven voor de verjaardag van je zoon of de geboorte van een klein jongetje.
  De jongens kralenarmbanden zijn hip en trendy.
  Mocht u armband om wat voor reden stuk gaan dan kunt u de armband retour sturen en wordt dan gratis gemaakt alleen we vragen voor de verzending een kleine bijdrage.
  ADVIES
  Advies voor het om en af doen van een armband op elastiek, rol het om de hand af naar de vingers toe. Zodat de rek van het elastiek goed blijft.
  Voor het omdoen rol de armband over de vingers naar de pols, zodat er niet veel rek op komt.
  Vermijd water, vloeistoffen en chemische producten.
  ONDERHOUD
  Armbanden van echt leer en natuursteen hoeven geen onderhoud, alleen sterling zilver en staal kan met een zachte doek schoongemaakt worden.


  Webshop software: EasyWebshop.be